Wat zijn leuke babykleren?

babykleertjes

Jouw baby ziet eruit op om te vreten in deze lieve babykleertjes!

Een pasgeboren baby ziet er onwijs kwetsbaar uit. Als kersverse moeder ben je bang om je baby aan te raken, bang om iets te hardhandig te werk te gaan. Deze angst is nergens voor nodig. Als moeder kan je goed inschatten wat je precies kan doen bij je baby en welke aanrakingen prettig voor hem of haar zijn en met welke intensiteit je je baby kan strelen. Op het begin wil je je baby het liefst dag en nacht bij je hebben. Je kiest voor veilige pakjes waarvan je weet dat ze speciaal voor baby’s ontworpen zijn. Je durft nog niet echt te experimenteren met outfits. Je houdt het graag bij het oude vertrouwde. Dat is zonde, omdat het onwijs gaaf is om je baby te stylen volgens de laatste mode. Er bestaan heel veel leuke babykleertjes, die te leuk zijn om niet bij jouw kleine wondertje aan te trekken. Lees hieronder welke babykleren echt helemaal hip zijn!

babykleertjes

 Een veelzijdig pak

Veel mannen en vrouwen zijn dol op pakken. Het staat stijlvol en je bent in een keer klaar. Je hoeft niet na te denken over een matching top en broek, omdat het pak een geheel is. Ook bij baby’s staan pakken echt te leuk. Daarnaast kan je baby zich lekker bewegen in zo’n pakje. Jouw baby beweegt waarschijnlijk onwijs veel en het is fijn dat hij of zij iets aanheeft waarin dit ook kan. Een pakje is daarom het ideale kledingstuk!

 Een warme muts

Omdat baby’s zichzelf nog niet warm kunnen houden, is een muts een noodzakelijk item. De meeste mutsen zijn vrij saai, maar er bestaan zoveel bijzondere mutsen, hoeden of beanies. Een hoofddeksel kan de outfit breken of maken: als je een goede muts uitkiest voor je kleine, heb je gelijk een topper te pakken!

 Een stoere sweater

Als klap op de vuurpijl is een stoere sweater echt een onmisbaar item in de kledingkast van je baby. Het zit niet alleen onwijs comfortabel, het ziet er ook nog heel nonchalant uit. Jouw kleine baby heeft weinig verstand van mode, maar jij kan wel jouw modekennis in de praktijk brengen en zelf webshop afstruinen op zoek naar comfortabele sweaters met coole teksten of logo’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *