Wasbare zwemluier

wasbare zwemluier

Lekker spelen en rondspetteren met de juiste pamper.

Als jouw kleintje niet zindelijk is, zijn zwemluiers essentieel voor zwembad- en stranddagen. Vooral als je voor het eerst gaat zwemmen met je baby wil je geen stress toestanden. Zwemluiers werken anders dan gewone luiers omdat ze zo absorberend zijn, maar met zwemluiers kunnen jij en je kind zonder ongelukken genieten in de zon. Een wasbare zwemluier is niet noodzakelijk lekvrij, maar is aanzienlijk functioneler dan een gewone luier dankzij de veilige pasvorm die vaste stoffen vasthoudt. Vergeet niet om de pamper van je baby regelmaatig te controleren en deze indien nodig een nieuwe aan te doen.

wasbare zwemluier

Bestaat een wasbare zwemluier?

Er zijn twee soorten zwemluiers : herbruikbaar en wegwerpbaar. Herbruikbare versies zijn milieuvriendelijk, kosteneffectief en meestal duurzamer, terwijl wegwerpversies zorgen voor een snel veranderingsproces, wat altijd een overwinning is voor drukke mama’s.

Met verschillende ontwerpen , kun je een stijl vinden die geschikt is voor jou en de behoeften van je kind. Bovendien zijn er tal van schattige prints om uit te kiezen, waaronder dieren, auto’s en bloemen.

Zwemluiertipjes voor de ouders

Het gepatenteerde ontwerp van de zwemluier bestaat uit drie lagen stof voor superieur comfort en bescherming. Maar we geven de ouders graag nog enkele weetjes:

  • Omdat herbruikbare zwemluiers na elk gebruik gewassen moeten worden, is investeren in een two-pack een slimme zet.
  • Zelfs als je peuter zindelijk is, kan het geen kwaad om ze er een te laten dragen, vooral bij openbare zwembaden
  • Zowel herbruikbare als wegwerpbare zwemluiers zijn goede alternatieven, maar in openbare zwembaden is misschien maar één type toegestaan. Zorg ervoor dat je contact opneemt met het openbare zwembad voordat je het zwembad betreedt
  • Als je je kind zwemkleding wilt dragen die er niet uitziet als een luier, dan is deze zwembroek met ingebouwde luier een must.

En we ronden af met het feit dat zwemluiers de verspreiding van fecale bacteriële besmetting aanzienlijk verminderen. Dit houdt andere kinderen en personen in de buurt gezond en veilig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *