Veilig spelen met speelgoed

speelgoed voor kinderopvang en kinderdagverblijf

Breng je een kind naar de crèche of peuterspeelzaal heb je een aantal verwachtingen, ten eerste dat je kind goed wordt opgevangen. Maar leren is ook belangrijk, speelgoed voor kinderopvang en kinderdagverblijf moet leerzaam en veilig zijn voor kinderen om mee te spelen. Het speelgoed is niet zomaar in een winkel gekocht, maar speciaal door pedagogen ontwikkeld om er zeker van te zijn dat je kind er mee leert. Het speelgoed kan gebruikt worden voor buiten en binnen, en is tevens geschikt om individueel mee te spelen of in groepsverband.

Speciaal ontwikkeld speelgoed

Speelgoed van kinderspel.net is bedoeld voor professionele organisaties als een peuterspeelzaal of kinderdagverblijf. Bij een normale speelgoedwinkel vind je het speelgoed niet, er wordt ook alleen zaken gedaan met bekende merken voor speelgoed voor kinderopvang en kinderdagverblijf. Het speelgoed is in de webshop geselecteerd op leeftijd, op deze manier kan je een weloverwogen keuze maken welk speelgoed je nodig hebt voor je bedrijf. Kinderen leren op elk gebied door middel van spelen, dieren, wetenschap, rekenen zijn maar een paar dingen.

speelgoed voor kinderopvang en kinderdagverblijf

Verschillende soorten speelgoed

Speelgoed voor kinderdagopvang en kinderdagverblijf heb je in verschillende soorten, naast het lego speelgoed is er ook zeer leerzaam houten speelgoed. Met het speelgoed wordt de motoriek en de creativiteit van je kind verhoogd, kinderen vinden houten speelgoed geweldig om mee te spelen en ze leren er ook veel van. De grote blokken van Lego zijn perfect om mee buiten te spelen, de blokken zijn enorm groot maar door de zachte noppen kunnen ze overal worden gebruikt.