Bent u al winterklaar?

Is de kledingkast van uw kind al winterklaar? Veel mensen vinden het wisselen van seizoen qua kleding een gedoe. Eerst alle oude kleding er uit en opbergen en dan weer naar de winkels voor nieuwe kleding. Hier zijn twee handige tips die u tijd en geld kunnen besparen.  

Tip 1: Gebruik tweedehands

Tegenwoordig is het helemaal in om te recyclen. Koop uw kinderkleding bijvoorbeeld over van een kennis of zoek online naar mogelijkheden. Kinderen groeien razend snel en groeien vaak snel uit hun kleding. Meestal dragen zij volgend jaar tijdens de winter al niet meer dezelfde maat. Vooral kinder winterjassen zijn handig om tweedehands te gebruiken. Winterjassen zijn vaak prijzig en hiermee kunt u redelijk veel geld mee besparen. Onder tweedehands valt natuurlijk ook het hergebruik van de kleding van eventuele broers, zussen, neefjes of nichtjes. Dit is vaak gratis en u weet dan zeker dat er geen gekke dingen gebeurd zijn met het kledingstuk en dat het dus uit goede handen komt.

Tip 2: Oriënteer online

Online zijn er honderden kinderkleding websites. U kunt dan rustig uitzoeken wat u wilt en hoeft niet op een drukke dag nog langs de winkels. Dit scheelt u tijd en geld. Online kunt u specifiek bij een merk kijken of u kunt kiezen voor een website met meerdere merken. Vaak zijn er online meer kortingen en zijn er meer maten beschikbaar, allemaal voordelen dus. Wat ook veel mensen doen is eerst online oriënteren en gaan vervolgens naar de desbetreffende winkel om daar het kledingstuk te kopen. Zo kunt u eerst nog het kledingstuk passen bij u kind en weet u zeker dat u het niet meer hoeft terug te sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *